Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Mcdodo CA-5280 LED USB-USB-C kábel, 0,5m (fekete)

Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden GLS automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden GLS automatába
Mcdodo CA-5280 LED USB-USB-C kábel, 0,5m (fekete)
2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szín
 
Hossz
2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: CA-5280
Elérhetőség: Külső raktáron
Ekkor kapod meg (GLS): 2024. szeptember 20.
Szállítási díj: 990 Ft
Elvesztetted a régi töltőd vagy csak szükséged lenne még egyre, akkor a legjobb helyen jársz, Mcdodo CA-5280 LED USB-USB-C kábel, 0,5m (fekete)

Termékleírás és jellemzők

Mcdodo CA-5280 LED-es szögletes USB USB-C kábel, 0,5m (fekete)
Élvezze a gyors töltést (2A) és a kényelmet a Mcdodo CA-5280 kábellel. A kábelt szögletes kialakítása különbözteti meg, amely lehetővé teszi, hogy töltés közben kényelmesen használhassa okostelefonját. Segítségével egyszerre töltheti készülékét és továbbíthat fájlokat. Emellett a masszív kivitelezés biztosítja, hogy a termék tartós és ellenálló legyen a sérülésekkel szemben.

Biztonságos töltés
A kábelt úgy tervezték, hogy használata teljesen biztonságos legyen. A töltés végén automatikusan csökkenti az áramerősséget, így megakadályozza a készülék károsodását. Emellett stabil töltést biztosít, és meghosszabbítja a termék élettartamát. Ráadásul véd a túlmelegedés ellen, az intelligens chip pedig egyszerre biztosítja a gyors és biztonságos töltést.

Gyors adatátvitel
A Mcdodo kábel másik előnye, hogy egyidejűleg képes az adatátvitelre és az okostelefon töltésére. A termék 480 Mbps adatátviteli sebességet kínál, így nem kell a végtelenségig várnia a fájlok másolására.

Nincsenek korlátozások
A Mcdodo biztosítja az Ön számára a szükséges használati szabadságot. A CA-5280 kábel szögletes kialakítású, így nem kell feláldoznia a játéklehetőséget telefonja töltése közben. Ráadásul az USB-C portnak köszönhetően a legtöbb okostelefon-modell csatlakoztatható hozzá.

Robusztus kialakítás
A Mcdodo CA-5280 másik előnye a masszív kialakítás. A nejlonfonat biztosítja a tartósságot, és megakadályozza, hogy a kábel összegabalyodjon. Mi több, a termék kellemes tapintású, a megerősített végek pedig ellenállnak a hajlításnak és a repedéseknek. Ezenkívül a LED-es kijelző kényelmesebbé teszi a sötétedés utáni használatot. Emellett 2 üzemmód közül választhat: nappali és éjszakai.

Specifikáció:
Gyártó: Mcdodo
Modell CA-5280
Szín fekete
Hossza 0,5 m
Anyag TPE + alumínium + nejlon
Intenzitás max. 2A
Adatátviteli sebesség 480 Mbps
USB bemeneti port
Kimeneti port USB-C

Paraméterek

Csatlakozó 1 USB - A
Csatlakozó 2 USB-C
Raktárinformation_mark Külső raktár

Vélemények

Ismered, használtad? Írd meg véleményed!