Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Inverterek beépített akkumulátortöltővel

Ebben a kategóriában azon invertereink találhatóak meg melyek rendelkeznek hálózati töltési funkcióval. Így ha nincs is elegendő napenergia, akkor az akkumulátorokat tölthetjük hálózatról vagy akár a fogyasztókat is közvetlenül elláthatjuk a hálózatról. 

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Jelenleg Victron Energy, Green Cell, Deye és Volt Polska invertereink között tudsz választani. Egészen a kis 0,5kW-os inverterektől az alár 12 kW-os típusokig. 

Amennyiben segítségre lenne szükséged a megfelelő termék kiválasztásához keresd nyugodtan ügyfgélszolgálatunkat.

Rendezés:

A napelemes inverterek kiválasztása során a 2 legfontosabb paraméter ami alapján a választást meg kell kezdenünk az az akkumulátor pakk kapacitása illetve a szükséges teljeítmény. A hálózati töltős inverterek esetén is 12, 24 és 48V-os akkumulátor pakkokhoz megfelelő inverterek közül tudunk választani. Fontos a megfelelő típus kiválasztása, mivel eltérő feszültség esetén nem fog működni a napelemes rendszerünk.

A teljesítmény kiválasztásánál pedig azokat a fogyasztókat szükséges figyelembe venni amiket a napelemes rendszerről szeretnnék üzemeltetni. Bizonyos fogyasztók esetén (pl.: hűtők, szivattyúk) akár többszörös túlméretezés is szükséges lehet. 

Ha szeretnél biztosra menni a megfelelő Victron Energy, Green Cell, Volt Polska vagy Deye inverter kiválasztásában, kérd szakértő ügyfélszolgálatunk segítségét.