Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Robotporszívó akkumulátor

Minőségi utángyártott akkumulátorokm kiegészítők többféle gyártmányú porszívóhoz. Legyen AEG, Dyson, vagy akár iRobot géped, szakértő csapatunk segít, hogy megtaláld a hozzávaló aksit. Amennyiben porzsákra, szűrőre, vagy kefére van szükséged, akkor is a legjobb helyen jársz. 

Minőségi robotporszívó akkumulátor a jobb teljesítményért

A robotporszívók az utóbbi években rohamosan terjednek. Ennek az egyik oka, hogy most már elérhető áron juthatunk minőségi robotporszívókhoz. Az iRobot talán az egyik első, legismertebb robotporszívó gyártó a világon, melynek termékei már itthon is nagy népszerűségnek örvendenek. A márkát többek között azért kedvelik az emberek, mert rengeteg hasznos és kényelmi funkcióval rendelkeznek, például automatikus dokkolással, autó feltöltéssel, fejlett érzékelőkkel és többféle tisztítási móddal.

Azonban, ahogy minden műszaki termék, ezek is időközönként szervizelésre, karbantartásra és alkatrészpótlásra szorulnak, viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen drágán tudod ezt megtenni. Mint a legtöbb elektronikai készüléknél, úgy az iRobot, Dyson, Xiaomi robotporszívóknál is kritikus fontosságú az akkumulátor élettartama és minősége. A kötelező biztonsági előírások mellett képesnek kell lenniük a hosszú működési idő kiszolgálására és arra, hogy éveken keresztül gond nélkül el tudják látni az eszközt megfelelő energiával.

A piacon különböző típusú robotporszívó akkumulátorok kaphatók, köztük nikkel-kadmium, nikkel-fém-hidrid és lítium-ion típusúak. Utóbbiak a legnépszerűbbek, mivel hosszabb élettartamúak és hatékonyabbak.

Amikor eljön az akku cseréjének az ideje, akkor figyelembe kell venni, hogy egyáltalán nem mindegy az akkumulátor típusa. Jellemzően a termék adatlapjáról kiderül, hogy milyen változatot lehet behelyezni a készülékbe, de még az adott kategórián belül is óriási különbségek lehetnek. A gyári alkatrészek általában drágábbak, mint az utángyártottak, pedig utóbbiak körében is akad szép számmal olyan márka, melyeket nyugodt szívvel használhatsz és tudunk is ajánlani.

A megfelelő robotporszívó akkumulátor használatával több előnyre is szert tudsz tenni. Az elvárt minőség esetén hosszabb működési, ezáltal kevesebb töltéssel töltött időt érhetsz el, ami hozzásegít ahhoz, hogy akár egy feltöltéssel a teljes takarítást el tudja végezni a robot. Az optimális energiaellátás pedig hozzájárul a gép élettartamának megnövekedéséhez, ezáltal hosszú távon kisebb lesz a szervizigény, ami egy ilyen készülék esetében elég borsos költséget is tud jelenteni.

Kínálatunkban kizárólag bizonyított, jó minőségű, utángyártott robotporszívó akkumulátorokat találsz a teljesség igénye nélkül iRobot, Dyson, LG, Xiaomi és Samsung robotporszívókhoz, melyek mindegyike megállja a helyét. Amennyiben nem tudsz dönteni, fordulj szakértő kollégáinkhoz segítségért, vagy válassz most, és lásd el kedvenc takarítógépedet megfelelő energiával!

Keresés