Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Napelemek - Hordozható napelemek

A hordozható napelemek olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik az elektronikai eszközök töltését a napenergiából. Napelemes töltőink között megtalálod az egészen kicsi és könnyen hordozható napelemes töltőktől a több 100W-os napelemekig mindent. Többé nem jelenthet problémát ha nincs hálózati áram a közelben. Spórolj pénzt azzal, hogy a nap energiáját használod fel eszközeid töltésére.
Rendezés:

RISEN 410Wp Fotovoltaikus napelem fekete kerettel Half Cut

Már csak 2 db raktáron
79.990 Ft 59.990 Ft
20.000 Ft

Allpowers hordozható napelem / töltő 100W

Külső raktáron
104.290 Ft 78.290 Ft
26.000 Ft

Allpowers hordozható napelem / töltő, 21W

Külső raktáron
21.490 Ft 17.390 Ft
4.100 Ft

BigBlue B446 hordozható napelem / napelemes töltő 200W

Külső raktáron
143.990 Ft 128.290 Ft
15.700 Ft

BigBlue B406 hordozható napelem / napelemes töltő 80W

Külső raktáron
70.490 Ft 61.690 Ft
8.800 Ft

Allpowers napelem AP-SP5V 10W

Külső raktáron
12.590 Ft

Hordozható napelemek és napelemes töltők

Ahogy a fenti termékkínálatból is láthatja, webáruházunkban hordozható napelemek, napelemes töltők, összecsukható napelemek és power station kiegészítők széles választékát kínáljuk Önnek! Az általunk kínált termékek nem csak a környezetbarát életmód híveinek, hanem mindenkinek hasznosak lehetnek, akik szeretnének függetleníteni magukat az áramszolgáltatóktól, vagy éppen szabadon utazni és táborozni.

A hordozható napelemek és napelemes töltők ideális választás lehetnek azoknak, akik gyakran utaznak vagy kirándulnak, és szeretnék feltölteni készülékeiket, mint például okostelefonok, táblagépek vagy laptopok, anélkül hogy hozzájuk hálózati áramforrásra lenne szükségük. Ezen termékeink kiváló minőségű napelemekből készültek, így bármilyen időjárási körülmény között is képesek hatékonyan dolgozni. Ajánljuk figyelmébe az Allpowers és BigBlue hordozható napelem és napelemes töltőinket kempingezéshez vagy akár a hobbitelekre.

Az összecsukható napelemek még praktikusabbak lehetnek azok számára, akik szeretnék minimalizálni a csomagjuk méretét és súlyát, hiszen ezek a termékek nagyon könnyűek és kis helyen elférnek. Többféle méretben és teljesítményben elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Áruházunkban népszerűek a Choetech márka összecsukható napelemes töltői.

A power station kiegészítőink azoknak a felhasználóknak lehetnek hasznosak, akik nagyobb készülékeiket, mint például hűtőszekrények, fűtőberendezések vagy sütők szeretnék használni távoli helyeken, például kempingezés közben. Ehhez ajánljuk az EcoFlow márka hordozható napelem paneljeit, amelyek egy power station remek kiegészítői lehetnek.

Ne habozzon, válassza webáruházunk minőségi hordozható napelemét, és élvezze a napenergia előnyeit bármilyen helyzetben!

Hogyan válasszunk hordozható napelemet?

Amikor hordozható napelemet választunk, érdemes figyelembe venni néhány fontos szempontot annak érdekében, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb terméket. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mire érdemes figyelni:

Teljesítmény: A napelem teljesítménye határozza meg, hogy milyen gyorsan tölti fel a készülékeinket. A nagyobb teljesítményű panelek általában gyorsabban töltik fel az eszközeinket, azonban ezek általában nagyobbak és nehezebbek is.

Méret: A napelem mérete és súlya nagyban befolyásolhatja, hogy mennyire praktikus a használata. Ha nagyon nagy és nehéz, akkor nehezebb lehet szállítani és tárolni.

Tartósság: napelemek tartóssága szintén fontos szempont, különösen, ha gyakran használjuk őket kültéren, vagy zordabb időjárási körülmények között. A tartósabb panelek általában drágábbak, de hosszú távon hasznosabbak lehetnek.

Kompatibilitás: fontos, hogy ellenőrizzük, hogy a készülékek, amelyeket tölteni szeretnénk, kompatibilisek-e a kiválasztott napelemmel.

Ár: Az ár szintén fontos szempont lehet, és érdemes összehasonlítani több terméket, hogy megtaláljuk az ár-érték arányban a legjobb lehetőséget.

Hordozható napelemek használata

A hordozható napelemek használata egyszerű. Csak helyezd a napelemet a napfényre, és csatlakoztasd az elektronikai eszközödet a napelemhez. A napelem tölteni fogja az eszközödet, amíg a napsütés rendelkezésre áll.

Hordozható napelemek karbantartása

A hordozható napelemek karbantartása egyszerű. Csak tisztítsd meg a napelemet egy puha ruhával, és kerüld a karcolódást.