Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Notebook és laptop töltők

Elvesztetted a laptop töltődet, vagy a régi töltőd már nem működik? Nincs semmi probléma. Kínálatunkban biztosan megtalálod a notebookodnak megfelelő töltőt. Utángyártott töltőink gyári minőséget képviselnek kedvező ár mellett. Minden töltőnkre garanciát vállalunk. 

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik töltő való a gépedhez, írj nyugodtan ügyfélszolgálatunknak és segítünk a választásban :)

Laptop töltő vásárlás

A laptopok tekintetében meghatározó szerepe van a töltőknek, mondhatni gépünk egyik leglényegesebb kelléke. Az idő előrehaladtával vagy egy váratlan behatás következtében könnyen meghibásodhat, de akár nyoma is veszhet. Amennyiben ezek közül bármelyik bekövetkezik, viszonylag gyorsan gondoskodnunk kell a pótlásról, hiszen a laptop működőképességét a töltő nagyban meghatározza. Nézzük hát, hogy miként érdemes notebook töltőt választani.

Szempontok, amelyeket jó figyelembe venni a vásárlásnál

Van néhány információ, amelyről nem árt meggyőződni vásárlás előtt, hiszen ez segíthet az ideális típus kiválasztásában. Először is annak az akkumulátornak az értékeit és tulajdonságait javasolt megvizsgálni (amper, volt), amit eredetileg kaptunk hozzá. Amennyiben ezt nincs módunk megtenni, úgy a laptop hátsó részén vagy az alján találhatunk ezzel kapcsolatos felvilágosítást. Ha nem jó töltőt választunk a laptophoz, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy tönkretesszük az akkumulátor, vagy magát a gépünket. Az adapter meghatározza a biztonságos és tartós üzemeltetést.

Az általános szempontok mellett érdemes figyelembe venni a notebook töltő kábel hosszát is, hiszen fontos lehet az olyan helyzetekben, amikor nincs elérhető aljzat a közelben. Továbbá, ha gyakran utazunk, akkor praktikus lehet egy kompakt és könnyű töltő kiválasztása, ami könnyen szállítható.

A hatékony töltés érdekében érdemes olyan töltőt választani, amely képes a laptopunk gyors feltöltésére. A modern USB-C töltők például nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a hagyományosabb típusok.

Az ár mellett érdemes figyelembe venni az adapter minőségét és az elérhető garanciát is. A minőségi laptop töltők általában hosszabb élettartammal és jobb védelemmel rendelkeznek, így hosszú távon jobban megéri beruházni az ilyen típusú termékekre.

Végül, érdemes megemlíteni, hogy a környezettudatos vásárlók számára fontos lehet az olyan töltők választása, amelyek energiatakarékosak és környezetbarátak. A korszerűbb töltők jellemzően kevesebb energiát használnak fel, ami nem csak pénzt takaríthat meg a hosszú távon, hanem csökkentheti a környezetre gyakorolt hatást is.

Laptop töltőből kaphatóak gyáriak és utángyártottak is, az utángyártottak esetében óvakodjunk a gyanúsan olcsó daraboktól. A rendkívül kedvező áron beszerezhető töltők nem biztos, hogy üzembiztosak. Léteznek univerzális töltők is, ezek több fajta notebookot is képesek energiával ellátni, ugyanakkor használatuk kockázatot lehet, mivel nem biztos, hogy a feszültségük jól van beállítva és megfelelő minden készülékhez.

Webáruházunkban a legnagyobb márkákhoz is megtalálhatod az ideális adaptert, legyen szó Apple, Panasonic, Lenovo, Samsung, Sony, Toshiba vagy akár Microsoft termékekről. Tekintsd meg kínálatunkat és válassz igényeidnek megfelelően!