Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Telefon akkumulátorok

Válaszd ki a telefonod típusának megfelelő akkumulátort és élvezd újra a gyári üzemidőt. Kínálatunkban nem csak a legnagyobb márkák (Samsung, Xiaomi, Sony, Apple, Huawei) telefonjaival kompatibilis akkumulátorokat találod meg hanem az egész kis gyártók mobiljaihoz vagy régi telefonokhoz is találsz nálunk akkukat. Válassz megfelelő telefon akkumulátort és felejtsd el a rövid üzemidőt.

Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik telefon akkumulátor szükséges számodra, írj ügyfélszolgálatunknak és segítünk a választásban :)

Rendezés:

Baseus eredeti akkumulátor iPhone 6 1810 mAh (ACCB-AIP6)

Már csak 3 db raktáron
7.890 Ft 5.590 Ft
2.300 Ft

Telefon akkumulátorok

Az okostelefonok esetében sokszor gond adódik a telefon akkumulátorának kapacitásával. A készülékek rohamos ütemben fejlődnek és egyre nagyobb teljesítménnyel bírnak, ráadásul számos funkcióval vannak ellátva, amelyek még jobban merítik az akkumulátort. Éppen ezért sokan panaszkodnak arra, hogy a telefonjuk a nap végére már teljesen lemerül. Ezen nem is kell csodálkozni, hiszen az új készülékek nagyságrendekkel több áramot fogyasztanak a régi vetélytársaikhoz képest, így gyorsabban is merítik a telefon akkumulátorát. Néhány szempont betartásával azonban hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a telefon még tovább bírja.

Mit tehetünk, hogy tovább bírja egy telefon akkumulátor?

Az éppen nem használt funkciókat célszerű kikapcsolni, ilyen például a Bluetootth vagy a GPS is, hiszen mindezek jelentős hatással vannak az akkumulátor teljesítményére. A kijelző fényének az erősségét is lejjebb vehetjük, ugyanis minél gyengébb, annál jobban kíméli az akksit. A gyengébb fényt a szemünk is díjazni fogja. A háttérben futó folyamatokat érdemes szinkronizálni, számos energiamennyiség elvész az állandó frissítésekkel, valamint ellenőrzésekkel. Amennyiben naponta többször is használunk egy alkalmazást, úgy azt hagyjuk a háttérben futni, ugyanis az újra megnyitás több energiát fogyaszt, mint beindítani a háttérben lévőt. Ma már vannak energiatakarékosabb alkalmazások is, javasolt ilyeneket telepíteni.

Hogyan töltsük a telefon akkumulátorát?

A mai okostelefonok már úgy vannak tervezve, hogy vásárlásukat követően az akkumulátort nem kell kisütni és 16 órákat sem szükséges tölteni. Ügyeljünk arra, hogy a töltöttséget 40% felett tartsuk, de a lényeg, hogy ne hagyjuk teljesen lemerülni. Az sem ideális, ha mindig 100%-ig töltjük, mivel hosszú távon ez is nagyban rövidíti az élettartamot. Az optimális megoldás tehát, ha 40% és 80% között tartjuk a töltöttséget.

Sajnos ma már sok okostelefon esetében nem lehet kivenni annak akkumulátorát, így mindenképpen szerelésre van szükség. Mi nem javasoljuk a hobbi barkácsolást, érdemesebb ilyenkor valamilyen szervizszolgáltatást igénybe venni.

Egy telefon akkumulátor vásárlás trükkös és még nehéznek tűnő feladat is tud lenni, ezért ha segítségre van szükséged, írj bátran ügyfélszolgálatunknak!