Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Napelemes rendszerek

Mik azok a napelemes rendszerek?

Napelemes rendszereknek hívunk minden olyan napelem panelekből, inverterből, tartószerkezetből és egyéb kiegészítőkből álló rendszert, amit egy családi ház, intézmény vagy egyéb más helyre telepítünk abból a célból, hogy a napsugárzásból energiát állítsunk elő. A napelemes rendszerek segítségével hatékonyan lehet megtermelni a villamos energiát. A napelemes rendszerek hosszútávon mindenképp jó befektetésnek bizonyulnak, amit könnyen beláthatunk ha vetünk egy pillantást az utóbbi években elszabaduló energiaárakra. A napelemes rendszerek megtérülési ideje azonban függ azok kiépítési módjától, valamint annak méretétől.

A napelemes rendszerek napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek, mondhatni mára átformálták az egész világot. Egyre többen gondolkodnak az önfenntartáson, a hálózattól való függetlenedésen. Erre tökéletes megoldást a szigetüzemű napelemes rendszerek jelentenek.

Milyen fajtái vannak a napelemes rendszereknek?

Vannak a szigetüzemű rendszerek - melyeket mi is forgalmazunk - ahol a villamos energia termelése a napelem panelek segítségével történik, az energia tárolása pedig akkumulátorokat használunk. Léteznek még hálózati visszatápláló rendszerek is, ahol a fölösleges energia a hálózatba kerül visszatáplálásra, ami jelentős megtakarítást eredményezhet a fogyasztók számára. Amennyiben a rendszer nem termel kellő mennyiséget úgy a hálózatból történő vételezésre is lehetőség van. És létezik egy Hibrid üzemű napelemes rendszer, amelyek lényegében ötvözik a szigetüzemű és a visszatáplálós napelem rendszerek pozitív tulajdonságait.

Webáruházunk komplex megoldást nyújt a napelemes rendszerek kiépítéséhez szükséges eszközök terén, itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet egy tökéletes napelemes rendszerhez. Rendelhetsz invertereket, akkumulátorokat, akkumulátor töltőket, töltésvezérlőket és számos más kiegészítőt is.

Tekintsd meg termékeinket és válassz igényeidnek megtelőt az adott kategóriákból, ha pedig segítségre lenne szükséged kérd valamelyik kollégánk tanácsát!