Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Victron Napelemek - Poli és monokristályos napelemek

Az energiahatékonyság és a fenntarthatóság már nem csak az iparban, hanem a mindennapi életben is jelentős szerepet játszik. Ezt a területet nagyban meghatározzák a napelemek, amelyek az elmúlt években óriási fejlődésen mentek keresztül. A hagyományos energiatermelési módszerek korlátai és környezeti káros hatásai miatt a napelemes technológiák egyre inkább előtérbe kerülnek, mint környezetbarát és fenntartható megoldások.

A napelemek rendkívül sokoldalúak, és számos alkalmazási területen hasznosíthatók. Legyen szó otthoni energiatermelésről, kis- és nagyüzemi erőművekről, távoli helyeken történő energiatermelésről vagy akár űrhajók energiaellátásáról, a napelemek rendszerei egyre elterjedtebbek és gazdaságosabbak lettek. Ezek a rendszerek nem csak zöld energiaforrást biztosítanak, de hosszú távú befektetésként is szolgálnak, csökkentve az energiafüggőséget és hozzájárulva a hosszú távú költségmegtakarításhoz.

Az állandó technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a napelemek hatékonysága jelentősen megnőtt, miközben a költségeik csökkentek. Az innovatív anyagok és kialakítások lehetővé teszik, hogy a napelemek egyre több napenergiát tudjanak átalakítani elektromos energiává még kisebb méretben és súlyban. Emellett a napelemes rendszerek telepítése is egyszerűbb és gyorsabb lett, így egyre több háztartás és vállalkozás választja ezt a környezetbarát és gazdaságos megoldást.

Az oldalunkon kínált napelemes termékek segítségével Ön is aktívan részt vehet a fenntarthatóság és a tiszta energia előmozdításában, miközben jelentős megtakarításokat érhet el az energiaköltségek terén. Válasszon bölcsen, válasszon napelemet!

Rendezés:

Victron Energy 12V 175W polikristályos napelem

Rendelhető
58.490 Ft 56.890 Ft
1.600 Ft
(1)

Victron Energy 12V 175W monokristályos napelem

Rendelhető
56.290 Ft 54.690 Ft
1.600 Ft

Victron Energy 24V 330W polikristályos napelem

Raktáron
96.190 Ft 84.490 Ft
11.700 Ft

Victron Energy 12V 140W monokristályos napelem

Raktáron
53.590 Ft 52.190 Ft
1.400 Ft

Victron Energy 20V 270W polikristályos napelem

Rendelhető
79.390 Ft 76.990 Ft
2.400 Ft

Victron Energy 24V 360W monokristályos napelem

Rendelhető
115.690 Ft 101.290 Ft
14.400 Ft

Polikristályos és monokristályos napelem

A polikristályos napelemek olyan fotovoltaikus panelek, amelyek a napelem technológia egyik elterjedt típusát képviselik. Ezek az elemek különböző kristályszemcsékből állnak, ami miatt a cellák textúrája töredezett és színben árnyalatos lehet. Bár a polikristályos napelemek hatékonysága általában kisebb, mint a monokristályos társaiké, azonban előállításuk olcsóbb és környezetbarátabb folyamat, ami kedvezőbb ár-érték arányt eredményez. Emiatt a polikristályos napelemek széles körben elterjedtek azoknak, akik kisebb költségvetéssel szeretnének zöld energiára váltani.

A monokristályos napelemek a napelem technológia prémium kategóriáját képviselik. Ezek az elemek egyetlen, nagy méretű kristályból készülnek, így kristályszerkezetük rendkívül egyenletes és homogén. Ennek eredményeként a monokristályos napelemek magas hatékonysággal rendelkeznek, és jobb teljesítményt nyújtanak kevesebb helyen, ami különösen előnyös területeken, ahol a telepítési terület korlátozott.

Az ilyen típusú napelemek elegáns fekete megjelenésükkel is kiemelkednek, és sokan esztétikailag is vonzónak találják őket. A minőségi anyagok és a precíz gyártási folyamatok miatt a monokristályos napelemek hosszú élettartammal rendelkeznek és kitűnő teljesítményt nyújtanak akár évtizedekig is. Bár áruk általában magasabb lehet más típusú napelemekhez képest, azok számára, akik kiemelkedő hatékonyságra és tartósságra törekednek, a monokristályos napelemek a legjobb választás lehetnek.

Milyen szerepe van a Victron Energynek a napelem piacon?

A Victron Energy a világ egyik vezető cége a megújuló energiaforrások területén, beleértve a napelemes rendszereket is. Különféle termékekkel és megoldásokkal rendelkeznek, amelyek széles körben alkalmazhatóak, például egyszerű háztartásokban, ipari létesítményekben, vagy akár hajókon. A Victron Energy rendszerei között fellelhetőek polikristályos és monokristályos panelek is, valamint hordozható napelemes megoldások. Az innovációra és minőségre való elkötelezettségük hozzájárult ahhoz, hogy a cég meghatározó szerepet töltsön be a napelemes technológia tekintetében.