Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

ASUS laptop akkumulátorok

   Írd be ide a laptopod típusát (pl: X553), vagy az akkumulátor modell számát (pl: B21NI329)

 
 

Rendezés:

ASUS laptop akkumulátorok

Az ASUS, egy tajvani multinacionális vállalat, akiknek a számítástechnikai eszközök világában kiemelkedő a szerepük. A cég széles választékban kínál eszközöket és híresek arról, hogy magas minőségű laptopokat készítenek, amelyek különböző ügyfél-igényeket elégítenek ki. Az egyik kulcsfontosságú tulajdonság, amely az ASUS laptopokat megkülönbözteti versenytársaiktól, az a megbízható és hatékony akkumulátor rendszerük.

Az ASUS laptop akkumulátorok egyik legfőbb tulajdonsága a hosszú élettartamukban illetve kiemelkedő kapacitásukban rejlik. A márka lítium-ion és lítium-polimer akkumulátorokat használ, amelyek elsősorban az energia-sűrűségükről, könnyű súlyukról és alacsony önkisülési sebességükről ismertek.

Az ASUS laptopok rendelkeznek gyorstöltési képességekkel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan feltöltsék eszközeiket és csökkentsék az üzemi szüneteket. Számos modell USB Type-C töltőporttal rendelkezik, így az univerzális USB-C töltőkkel is feltölthetőek.

Az optimális akkumulátor élettartam biztosítása érdekében az ASUS kifejlesztette a Battery Health Charging (BHC) technológiát. A funkció által a felhasználók beállíthatják a maximális töltési határt (60%, 80% vagy 100%), ami segít megelőzni a túltöltést és meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát.

ASUS laptop akkumulátorok kapacitása modelltől függően változik. Például az ultrabookok, mint mondjuk az ASUS ZenBook sorozat, tipikusan 50Wh és 70Wh teljesítménnyel bíró akkumulátorokkal rendelkeznek, amelyek átlagosan 10-14 óra használatot nyújtanak egyetlen töltéssel. A játékokra tervezett laptopok, mint az ASUS ROG sorozat, jellemzően nagyobb kapacitással bírnak, elsősorban 80Wh és 90Wh közöttivel, így működés közben nem terhelik a többi alkatrészt.

A márka által forgalmazott akkumulátorok többsége 3 cellás vagy 4 cellás konfigurációban kapható. A cellák száma meghatározza az akkumulátor teljes kapacitását és fizikai méretét. A 4 cellás akkumulátorok hosszabb üzemidőt kínálnak, viszont nagyobb méretűek és súlyra is nehezebbek.