Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Mcdodo Omega CA-6420 USB rugós kábel USB-C 1.8m (fekete)

Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden GLS automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden GLS automatába
Mcdodo Omega CA-6420 USB rugós kábel USB-C  1.8m (fekete)
3.690 Ft (2.906 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szín
 
Hossz
180 cm
3.690 Ft (2.906 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: CA-6420
Elérhetőség: Külső raktáron
Ekkor kapod meg (GLS): 2024. szeptember 20.
Szállítási díj: 990 Ft
Elvesztetted a régi töltőd vagy csak szükséged lenne még egyre, akkor a legjobb helyen jársz, Mcdodo Omega CA-6420 USB rugós kábel USB-C 1.8m (fekete)

Termékleírás és jellemzők

Mcdodo Omega CA-6420 1.8m USB-USB-C rugós kábel (fekete)
Biztosítsa a kényelmet telefonja töltésekor! A Mcdodo Omega rugós kábel biztosan megkönnyíti a mindennapi használatot. Támogatja a QC 4.0 gyorstöltést és lehetővé teszi az adatátvitelt 480 Mbps sebességgel. Rugós kialakításának köszönhetően nem gubancolódik össze, és nem foglal sok helyet. Ezenkívül funkcionális LED-es világítással van ellátva.

Gyors töltési technológia
Töltse fel azonnal okostelefonját, és takarítson meg értékes időt! A Mcdodo kábel a csúcstechnológiás chip használatának köszönhetően akár 50%-kal rövidebb ideig tölt, mint más kábelek. Mi több, támogatja a Quick Charge 4.0 gyorstöltést és akár 2A áramot is biztosít. Szabadon töltheted vele az USB-C tápegységgel ellátott telefonokat, beleértve a Samsung Galaxy S20, LG G8 vagy Huawei P40 készülékeket.

Kényelmes tárolás
Többé nem kell gyötrődnöd a töltőkábel kibogozásával! Az Omega kábel a rugós kialakításának köszönhetően nem gubancolódik. A rugalmas kialakításnak köszönhetően a kábel akár 1,8 méterre is meghosszabbítható. Ráadásul nem foglal sok helyet az íróasztalon vagy az asztalon - akár a zsebébe is gond nélkül beteheti.

Praktikus részletek
A töltőkábelt még sötétben is könnyen megtalálod. A kábel praktikus LED-del van ellátva, amely lágy zöld fényt bocsát ki. Ennek köszönhetően könnyen megtalálhatja a kábelt a táskájában, hátizsákjában vagy egy sötét szobában.

Biztonságos töltés
Nem kell aggódnia a telefon túltöltése miatt. A kábel intelligens töltési technológiát használ, amely a töltési teljesítményt a csatlakoztatott készülékhez igazítja. Emellett a 7 védelmi szint hatékonyan védi telefonját a sérülésektől. Emellett a kábel és a dugó között speciálisan kialakított csatlakozás megakadályozza a törést.

Specifikáció:
Omega modell
Szín Fekete
Anyag Nylon + alumínium ötvözet
Kimeneti áram 2A
Adatátvitel 480 Mbps
Súly 40 g
Hosszúság Legfeljebb 1,8 m
C típusú interfész

Paraméterek

Csatlakozó 1 USB - A
Csatlakozó 2 USB-C
Raktárinformation_mark Külső raktár

Vélemények

Ismered, használtad? Írd meg véleményed!