Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Power Bankok

Minőségi Power Bankok nagy választékban. Legyen szó kicsi, közepes vagy nagy kapacitású külső akkumulátorról nálunk megtalálod a megfelelőt, mely több kimenetes, extra erős, időjárás és ütésálló, vezeték nélküli vagy akár napelemes kivitelben is kapható. A kis kapacitású Power Bankok előnye, hogy akár a zsebedben is magaddal viheted, ha kell egy kis extra töltés a telefonodnak.
A közepes és nagy kapacitású külső akkumulátorral (Power Bankok) pedig többször újratöltheted kedvenc eszközeidet, telefont, laptopot, akár a nap energiája segítségével is.

Modern digitális világban élünk, ahol a mobil eszközök, mint például az okostelefonok, táblagépek, okosórák, laptopok és a digitális kamerák az életünk elmaradhatatlan részei. Az említett eszközöknek azonban a folyamatos energiaellátás a gyenge pontja. Biztos sokan belefutottak már abba a helyzetbe, hogy pont egy fontos telefonhívás vagy éppen egy fényképezés közben merül le az akkumulátor. Ilyen szituációkban jönnek jól a power bankok, melyek segítségével orvosolható a probléma.

A power bank, magyarul hordozható akkumulátor vagy energiatároló, olyan eszköz, amely képes az elektromos energia tárolására, így azt később felhasználjuk, amikor szükségünk van rá. Az eszköz töltési kapacitása milliamperóra (mAh) mértékegységben van kifejezve.

A power bank tehát az energiaellátás problémáját oldja meg, amikor hosszabb időn át nem áll rendelkezésre konnektor. A legtöbb típus egyszerűen kezelhető és bármerre magunkkal vihető, főleg utazás, kirándulás, túrázás, kempingezés során nélkülözhetetlenek, amikor nincs lehetőség az eszközök töltésére. De a mindennapokban is rendkívül hasznosak, például hosszú vonat- vagy buszutaknál, de egy húzósabb munkanapon is, amikor még többet használjuk az eszközeinket.

Milyen power bankok állnak a vásárlók rendelkezésére?

A kis kapacitású power bankok (kb. 2000-5000 mAh) tökéletesek arra, hogy egy okostelefont egyszer feltöltsenek. Könnyűek, kompakt méretűek, ezáltal könnyen hordozhatóak.

A közepes kapacitású power bankokkal (kb. 5000-10000 mAh) már több eszköz töltését is megoldhatjuk vagy egyetlen eszköz számára biztosíthatunk több feltöltést.

A nagy kapacitású power bankok (több mint 10000 mAh) által számos eszköz, napjában többször is feltölthető. Ezek viszont nagyobbak és nehezebbek, de meglehetősen hasznosnak bizonyulhatnak hosszabb utazásoknál vagy akkor, ha egy jelentősebb ideig tartó áramkimaradás történik.

A power bankok többféle kimeneti és bemeneti csatlakozásokkal is fel lehetnek szerelve típustól függően, hogy nagyobb kompatibilitást biztosítsanak az eszközeink számára. Nem ritka a több kimeneti porttal (pl. USB Type A, Type C) valamint több bemeneti porttal (pl. microUSB, USB) szerelt változatok sem. A kimeneti feszültség is típustól függően elég széles skálán mozoghat. (4,5V / 5A, 5V / 4,5A, 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1,5A).

Mi az a Wireless Power Bank?

A wireless power bankok a vezeték nélküli töltés technológiáját használják, vagyis nincs szükség kábelre az eszközök töltéséhez. Az ilyen power bankokra egyszerűen ráhelyezhetjük a vezeték nélküli töltést támogató eszközt és a folyamat rögtön meg is kezdődik.

Mit tudnak a napelemes energia tárolók?

A napelemes energia tárolók a napenergiát használják fel az elektromos energia előállítására. Az eszközök által a felhasználók környezettudatosak lehetnek, ám azt vegyük számításba, hogy ezek a típusúak hosszabb idő alatt tölthetőek fel.


Nem tudsz választani? Segítünk!

Használd konfigurátorunkat, és mi megmutatjuk melyik külső akkumulátor a legjobb számodra.