Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Inverterek - Green Cell inverterek

Inverterre akkor van szükségünk ha valamilyen 230V-os készüléket szeretnénk üzemeltetni, de csak 12V-os vagy 24V-os akkumulátor áll rendelkezésünkre.

12V-os akkumulátorok személyautókban, míg 24V-os akkumulátorok tehergépkocsikban vannak. Első körben ennek megfelelően válaszunk inverter típust. 

Tiszta szinuszos inverterre bármilyen fogyasztó csatlakoztatható, viszont a módosított szinuszosra az arra érzékenyek nem (ezek jellemzően kompresszoros, szivattyús, motoros eszközök, illetve híradástechnikai termékek).

Mennyire számít jó márkának az inverterek között a Green Cell?

A Green Cell inverterek az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak, és a márkát általában jó minőségű termékekkel és megbízható teljesítménnyel azonosítják. A Green Cell autós inverterek a középkategóriába tartoznak, így ár-érték arányban kedvezőbbek lehetnek, mint a prémium kategóriás inverterek.

A Green Cell inverterek különösen azok számára lehetnek vonzóak, akik sokat vannak úton vagy pedig olyan helyen szeretnének 230V-os hálózatról működtetni eszközöket ahol nem áll rendelkezésre hálózati áram. A Green Cell invertereket 12V vagy 24V-os akkumulátorra csatlakoztatva 230V-os kimenetet tudunk létrehozni. A Green Cell invertereket többféle méretben és teljesítményben kínálják, így könnyen megtalálható a megfelelő típus a felhasználás helyétől és az igényektől függően.

A Green Cell az invertereken kívül még AGM és LiFePO4 akkumulátorokat is gyárt, amelyek hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt biztosítanak az inverterek működéséhez.

Milyen típusai kaphatók?

A Green Cell autós invertereknek számos típusa van. Kaphatóak 12V-os és 24V-os verzióban, attól függően, hogy személyautóban 12V-os akkumulátorról vagy pedig kamionban 24V-os akkumulátorról szeretnénk használni őket. Ezenfelül még a kimenet jelalakjában van különbség. Megkülönbözetük módosított színuszos és tiszta színuszos invertereket. Előbbieknek kedvezőbb az ára, viszont nem minden eszközt képesek üzemeltetni (jellemzően a villanymotoros, kompresszoros eszközöket tilos módosított színuszos inverterről üzemeltetni). Tiszta színuszos inverterről pedig bármilyen fogyasztó képes üzemelni.

Összességében a Green Cell inverterek jó minőségű termékek, amelyek megbízható teljesítményt és kiváló ár-érték arányt kínálnak. A felhasználók könnyen megtalálhatják a számukra megfelelő típust, amely megfelel az igényeiknek és a költségvetésüknek.