Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

PXN-P30 PRO Vezeték nélküli kontroller telefontartóval (zöld)

Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden GLS automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden GLS automatába
PXN-P30 PRO Vezeték nélküli kontroller  telefontartóval (zöld)
16.190 Ft (12.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szín
 
16.190 Ft (12.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: PXN-P30-PRO-Green
Elérhetőség: Külső raktáron
Ekkor kapod meg (GLS): 2024. június 21.
Szállítási díj: 990 Ft
Ha igazi gamer vagy aki szereti kihozni magából a maximumot, akkor szükséged lehet egy jó vezérlőre vagy kontrollerre. Nálunk szerencsére sok fajtából válogathatsz kedvedre. PXN-P30 PRO Vezeték nélküli kontroller telefontartóval (zöld)

Termékleírás és jellemzők

PXN-P30 PRO vezeték nélküli vezérlő telefontartóval
Változtassa okostelefonját néhány pillanat alatt a PXN hordozható konzoljává. Az okos kialakításnak köszönhetően a gamepad markolata akár 16 cm-re is meghosszabbítható, így a legtöbb mobiltelefon-modell és táblagép is elfér rajta. Vezeték nélkül, Bluetooth 5.0-n keresztül csatlakozik, minimálisra csökkentve a késleltetéseket. A 2 analóg és két gombcsoport reprodukálja a konzol billentyűinek számát és képességeit, a játék hosszáért pedig egy tágas akkumulátor felel. A készülék kompatibilis az Androiddal (HID módban is) és az iOS-szel, és MFI tanúsítvánnyal rendelkezik.

Háromfokozatú méretbeállítás
A vezérlő könnyen a mobileszköz méretéhez igazítható. Az alapbeállításban 10 cm (4 hüvelyk) képernyőátlójú készüléket képes megtartani. A maximális állásban akár 16 cm (6,67 hüvelyk) képátlójú telefont vagy táblagépet is elhelyezhet a gamepadban. Egy erős zár megakadályozza, hogy a telefon véletlenül kicsússzon a gamepadból.

Erőteljes teljesítmény
A nagy teljesítményű, 250 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a gamepad több órányi játékra is készen áll, alacsony energiafogyasztásának köszönhetően pedig akár több órán át készenléti üzemmódban is használható. A mellékelt micro USB-kábellel a mellékelt micro USB-kábellel visszaállítható az energiaellátás.

iOS-kompatibilitás
A PXN-P30 PRO teljes mértékben kompatibilis az iOS rendszerrel, így minden további beállítás nélkül csatlakozik a dedikált játékokhoz. Így a Call of Duty vagy a Fortnite többszörös párbajai során is megszerezheti az irányítást, vagy zavarás nélkül építheti bázisát a Minecraftban.

Működik Androiddal
Párosítsd a gamepadot Android telefonoddal, és zökkenőmentesen hozz létre vezeték nélküli Bluetooth 5.0 kapcsolatot, hogy a lehető leghamarabb elkezdhess játszani. A PXN Play alkalmazás támogatásával szabadon programozhatod a gamepad billentyűit, hogy az irányítást még pontosabbá és még inkább hozzád és a játékodhoz igazítsd.

E-Sport mikrokapcsolós ravaszok
Minden egyes gombot mikrokapcsoló-kioldókkal láttunk el, amelyek több millió kattintásra biztosítják a billentyűk élettartamát. A gomb és az érzékelő közötti csökkentett távolságnak köszönhetően a gombok még gyorsabban reagálnak a kattintásokra, így még jobb játékélményt nyújtanak.

Tartozékok:
PXN P30 Pro gamepad
Micro USB kábel
Felhasználói kézikönyv

Specifikáció:
Gyártó: PXN
Modell P30 Pro
Szín Zöld
Méret 165x85x32 mm
Vezeték nélküli csatlakozás
Bluetooth 5.0 verzió
Bluetooth hatótávolság 8 m
Fogantyú meghosszabbítási tartomány 10-16 cm
Akkumulátor kapacitás 250 mAh
Működési áram 15mA
Működési idő egy feltöltéssel 25 óra
Töltési idő 1,5 óra
Töltőport Micro-USB
Programozható gombok Igen
Touchpad Nem
Rezgés Nem
Beépített hangszóró Nem
3,5 mm-es hangcsatlakozó bemenet Nem
Kompatibilitás Android HID , Android 4.4V és újabb, IOS 13.0V és újabb

Paraméterek

Raktárinformation_mark Külső raktár

Vélemények

Ismered, használtad? Írd meg véleményed!