Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Dudao K1Pro powerbank 20000mAh beépített kábelekkel fehér (K1Pro-white)

Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden GLS automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden GLS automatába
Dudao K1Pro powerbank 20000mAh beépített kábelekkel fehér (K1Pro-white)
RRP: 14.990 Ft
9.290 Ft (7.315 Ft + ÁFA)
Különbség: 5.700 Ft
Menny.:db
Szín
RRP: 14.990 Ft
9.290 Ft (7.315 Ft + ÁFA)
Különbség: 5.700 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: K1Pro-white
Elérhetőség: Már csak 4 db raktáron
Ekkor kapod meg (GLS): 2024. július 30.
Szállítási díj: 990 Ft
Minőségi Power Bank-ek nagy választékban. Legyen szó kicsi, közepes vagy nagy kapacitású külső akkumulátorról nálunk megtalálod a megfelelőt, Dudao K1Pro powerbank 20000mAh beépített kábelekkel fehér (K1Pro-white)

Termékleírás és jellemzők

Dudao K1Pro - 20000mAh powerbank beépített kábelekkel fehér (K1Pro-white)

Olyan powerbankot keresel, amivel többször is feltöltheted a készülékedet ? Válassza a Dudao K1Pro-t - ez egy professzionális powerbank a mindennapi használatra. Többé nem kell emlékeznie arra, hogy magával vigye a töltőt és a kábelt. Ez az univerzális powerbank két kimeneti USB-porttal és beépített kábelekkel rendelkezik a három legnépszerűbb terminállal, amelyekkel számos mobilkészülék-modellt (beleértve az Apple-t is), többek között telefonokat, okosórákat, fejhallgatókat vagy edzőszalagokat tölthetsz. Kapacitása 20000 mAh, amely lehetővé teszi, hogy többször is feltöltse telefonját.

Specifikáció:

Márka: Márka: Dudao
Modell: K1Pro
Kapacitás: 20000 mAh
Kimeneti portok:
USB port
micro USB kábel
C típusú USB kábel
Lightning kábel
Bemeneti áram: 5V / 3A
Kimeneti áram: 5V / 3A
Méretek: Méretek: 147 mm x 72 mm x 26 mm
Fehér: szín

A Dudao K1Pro powerbank legfontosabb előnyei:

Mindennapi, otthoni használatra - a 20 000 mAh kapacitás elegendő néhány telefontöltéshez (a telefon akkumulátorának méretétől függően), egy órához, fejhallgatóhoz vagy karpánthoz.
Nem kell emlékeznie arra, hogy magával vigye a töltőkábeleket! Az univerzális Dudao K1Pro powerbank beépített kábelekkel rendelkezik a legnépszerűbb csatlakozókkal: micro USB, USB Type C és Lightning.
Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően tökéletes hosszú és rövid utazásokhoz egyaránt
Egyszerre akár több mobil eszközt is tölthetsz . A powerbank részét képező kábelek lehetővé teszik például egy telefon és egy okosóra egyidejű töltését is
A beépített kábelek ereje
Szeret sokat lenni úton, ami miatt például elfelejti a telefontöltőjét? A Dudao Dudao Powerbank tökéletes megoldás az Ön számára. A beépített kábeleknek köszönhetően bárhol - buszon, autóban vagy vonaton - könnyedén feltöltheti okostelefonját, fejhallgatóját vagy okosóráját. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a készüléket a három csatlakoztatott terminál egyikéhez : micro USB, USB Type C vagy Lightning.

A sokoldalúság a specialitása
A Dudaóval számos különböző típusú hordozható eszközt tölthetsz : mobiltelefonokat, órákat, fejhallgatókat, edzőszalagokat vagy e-könyv olvasókat. Nyolc porttal rendelkezik, amelyek közül négy beépített kábel a legnépszerűbb terminálokkal. Három bemeneti port, öt kimeneti port, 20 000 mAh kapacitás, ami elegendő ahhoz, hogy sokszor feltöltse a telefonját ... Ebben a berendezésben van erő!

Ez a powerbank szeret utazni
Vigye magával a powerbankot, ahová csak akarja. A Dudao K1Pro vékony formája és kis súlya lehetővé teszi, hogy kényelmesen hordozható legyen a táskában, hátizsákban vagy övtáskában. A Powerbankot rövid és hosszú utazásra is magával viheti.

Töltsön fel tetszés szerint
Maga a Powerbank kétféleképpen tölthető: a micro USB vagy USB Type C kábel csatlakoztatásával, vagy a mellékelt USB-kábel csatlakoztatásával bármilyen hálózati adapterhez. A készülék oldalán található dióda jelzi, hogy mennyi energia maradt a készülékben.

Paraméterek

Befoglaló méret 147x72x26
Maximális bemenet 5V / 3A
Kapacitásinformation_mark 20000 mAh
Kimenetek 1 Lighting kábel, 1 USB-C/Micro USB kábel, 2 USB-A
Maximális kimenet 5V / 3A
Raktárinformation_mark Központi raktár
Vezeték nélküli Nem

Vélemények

Ismered, használtad? Írd meg véleményed!