Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Baseus Super Energy Car bikázó Powerbank / Starter + Compressor 2in1, 8000mAh, 1000A USB (fekete)

Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden GLS automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden GLS automatába
Baseus Super Energy Car bikázó Powerbank / Starter + Compressor 2in1, 8000mAh, 1000A USB (fekete)
48.490 Ft (38.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szín
 
48.490 Ft (38.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: CGCN000001
Elérhetőség: Elfogyott
Ekkor kapod meg (GLS): 2024. július 30.
Szállítási díj: Ingyenes
Minőségi Power Bank-ek nagy választékban. Legyen szó kicsi, közepes vagy nagy kapacitású külső akkumulátorról nálunk megtalálod a megfelelőt, Baseus Super Energy Car bikázó Powerbank / Starter + Compressor 2in1, 8000mAh, 1000A USB (fekete)

Termékleírás és jellemzők

Powerbank / Starter + Kompresszor 2 az 1-ben Baseus Super Energy Autó Jump Starter, 8000mAh (fekete).
Megbízható eszközt keres, amellyel hideg időben is beindíthatja autóját? Vagy olyan felszerelést, amellyel bármikor felfújhatja gumiabroncsait? Segítségül jön a Baseus Super Energy Car Jump Starter! A készülék elég erős ahhoz, hogy akár 50-szer is beindítsa autóját vészhelyzetben. Az 1000 A csúcsáram biztosítja, hogy autója akár egy másodperc alatt beinduljon. Kompatibilis a legtöbb benzin- vagy dízelmotorral rendelkező járművel. Ezen kívül arra is használhatja, hogy felfújja a kerekeket a kerékpárján, vagy feltöltse a telefonja akkumulátorait! Nagy teljesítményű, 8000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Használata rendkívül egyszerű, és a megbízható biztonsági rendszer garantálja a magas szintű biztonságot a használat során.

Azonnali autóindítás
A Baseus indító lehetővé teszi, hogy gyorsan elindítsa autóját, miközben értékes időt takarít meg. Az 500A indítóárammal és az 1000A csúcsáramával teljesen lemerült akkumulátorral mindössze 1 másodperc alatt elindíthatja autóját! A készülék kompatibilis a legtöbb 12V / 4.0l benzinmotorral és 12V / 2.5l dízelmotorral rendelkező járművel. Könnyedén feltöltheti az akkumulátort például egy szedánban, terepjáróban vagy motorkerékpárban.

Ellenáll minden időjárási körülménynek
Nem kell aggódnia amiatt, hogy az önindító nem működik egy fagyos reggelen! A robusztus készülék teljes mértékben ellenáll a változó időjárási körülményeknek. Szélsőséges hőmérsékleten is használhatja -20°C-tól akár 60°C-ig. Függetlenül az aktuális időjárástól, a Baseus indítóval egy másodperc alatt beindíthatja autóját anélkül, hogy az akkumulátor károsodna.

Könnyen használható
A készülék használata rendkívül egyszerű. Mindössze 3 lépés választja el attól, hogy pillanatok alatt beindítsa autóját. Először is csatlakoztassa a gyújtópólusokat az indító EC5 interfészéhez - a piros és zöld villogó fények tájékoztatják Önt a csatlakozás állapotáról. Ezután ennek megfelelően csatlakoztassa a vezetékeket az akkumulátorhoz - a pirosat a plusz, a feketét pedig a mínusz jelzésű csatlakozóhoz. Végül már csak el kell indítania az autót. Mi több, a speciálisan kialakított intelligens gyújtáscsatlakozók hatékony védelmet nyújtanak a fordított polaritás ellen. Az önindító csipogni fog, ha azt érzékeli, hogy a csatlakozókapcsokat rosszul csatlakoztatták. Ezzel a rendszerrel elkerülheti az akkumulátor károsodását.

Intelligens gumiabroncs felfújás
A kompresszor intelligens gumiabroncs-felfújó rendszerrel rendelkezik, amely véd a túlfújás ellen. A 19 hengeres nagynyomású szivattyúval, amellyel kényelmesen beállíthatja a gumiabroncs nyomását, mindössze 7 perc alatt töltheti fel levegővel az R195-ös gumiabroncsot! Ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, könnyedén felfújhatja mind a 4 kereket. Mostantól kényelmesen felfújhatja autója gumiabroncsait anélkül, hogy aggódnia kellene a túlnyomás miatt. Ráadásul egy adapterkészletet is mellékeltünk, így többek között a kerékpár kereke, egy kosárlabda vagy egy léggömb kereke is felfújható!

Erőteljes akkumulátor
A powerbank 8000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így könnyedén használhatod legalább néhányszor! Kivételesen alacsony készenléti energiafogyasztásának köszönhetően az utolsó teljes feltöltéstől számítva (amikor nem használja) akár egy évig is képes megtartani a tárolt energia 85%-át. Eközben számos biztonsági funkció garantálja a hatékony védelmet többek között a túltöltés, rövidzárlat, túlkisülés, túlmelegedés vagy fordított csatlakoztatás ellen.

Funkcionális kiegészítések
A powerbank praktikus extrákkal van felszerelve, amelyek megkönnyítik a használatát. A beépített digitális kijelző tájékoztatja Önt az akkumulátor töltöttségi állapotáról és a gumiabroncsok felfújásakor a nyomásról. Másrészt a 3 fénymóddal - állandó fény, SOS és villogó fény - rendelkező zseblámpa jól jön majd egy vészhelyzetben történő megálláskor az úton vagy baleset esetén, különösen éjszaka.

Többfunkciós működés
A Baseus készülékkel nem csak az autó akkumulátorát látja el energiával, vagy felfújja a gumiabroncsokat! Könnyedén feltöltheti okostelefonja akkumulátorát is. A powerbank 2 USB kimeneti porttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan, maximum 3 A-val töltse fel készülékeit. A teljesítménye 29,6 Wh, így a powerbankot a legkisebb probléma nélkül magaddal viheted a repülőgépre is.

Tartozékok
1 x Jump Starter CGCN000001
1 x USB - USB C típusú kábel
1 x intelligens gyújtó terminál
1 x szövet hordtáska
2 x szivattyú adapter
1 x Felfújó tű

Specifikáció:
Márka Baseus
Szín Fekete
Anyag ABS
Súly 1360 g
Kapacitás 8000Ah / 29.6Wh
Névleges kapacitás 4800mAh
USB C típusú bemenet 5V / 2,4A; 9V/2A [Max.]
USB1 kimenet 5V/3A [Max].
USB1 + USB2 kimenet 5V/3A [Max].
Töltési idő 3 óra
Indítási áram 500A
Csúcsáram 1000A
Kompresszor teljesítmény 54W
Kompresszor nyomástartomány 5 - 150 PSI (Ha a 150 PSI-t túllépi, a LED villogni fog - ebben az esetben feltétlenül állítsa le a szivattyúzást).
Szivattyúzási idő 7-9 mi

Paraméterek

Maximális bemenet 5V / 2.4A; 9V/2A [Max].
Kapacitásinformation_mark 8000 mAh
Kimenetek 2 USB-A
Maximális kimenet USB1 output:5V/3A [Max]. USB1 + USB2 output:5V/3A [Max].
Raktárinformation_mark Külső raktár
Tömeg 1360 g
Vezeték nélküli Nem

Vélemények

Ismered, használtad? Írd meg véleményed!