Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Volt Polska 48V 100Ah 5,12kWh 100A LiFePo4 Energiatároló akkumulátor pakk (51,2V)

Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden GLS automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden GLS automatába
Volt Polska 48V 100Ah 5,12kWh 100A LiFePo4 Energiatároló akkumulátor pakk (51,2V)
10 Ft (8 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó
Volt Polska
10 Ft (8 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: VP-6AES510010
Elérhetőség: Elfogyott
Ekkor kapod meg (GLS): 2024. július 29.
Szállítási díj: 11.990 Ft
Volt Polska 48V 100Ah 5,12kWh 100A LiFePo4 Energiatároló akkumulátor pakk (51,2V) napelemes rendszerek energiatárolására szolgál. Maximalizálja ki a napelemes  rendszerét.

Termékleírás és jellemzők

Az ULTRA 5 51.2V 100Ah 100A energiatárolók olyan eszközök, amelyeket a fotovoltaikus berendezések által termelt energia tárolására terveztek. Azon az elven dolgoznak, hogy a megfelelő pillanatban összegyűjtik, majd leadják az elektromosságot. A nap nem süt a nap 24 órájában, és a legtöbb háztartásban reggel és este fogyasztják a legtöbb energiát, amikor kevés a napfény. Érdemes tehát kedvező körülmények között energiát előállítani, hogy azt később a villamosenergia-csúcsidőszakban hasznosíthassuk. Ez lehetővé teszi számunkra az áramfogyasztás optimalizálását és az energiafüggetlenség elérését.
Az ULTRA 5 51.2V 100Ah 100A energiatárolók széles körben használatosak magánterekben (családi házak) és közösségi terekben (éttermek, szállodák, szupermarketek, gyárak stb.).
A legfontosabb jellemzők:

 • Lítium-vas-foszfát cellák (LiFePO4) használata, amely biztosítja a készülék hosszú élettartamát és biztonságát .
 • Körülbelül 6000 ciklus végrehajtásának lehetősége , amely lehetővé teszi a készülék többszöri feltöltését és kisütését, miközben az eredeti kapacitás legalább 60%-át megőrzi. Mindez hosszú éveken át tartó tartósságot jelent, ami fontos azokban az alkalmazásokban, ahol hosszú évekig stabil energia-elérhetőségre van szükség.
 • BMS (Battery Management System) felügyeleti rendszer, amely különféle paramétereket, például feszültséget, áramot, hőmérsékletet és töltöttségi állapotot figyel. Ezenkívül védi a készüléket a túlzott kisüléstől, túltöltéstől és szélsőséges hőmérsékletektől.
 • A moduláris felépítés lehetővé teszi a raktárak párhuzamos összekapcsolását, így a jövőben bővíteni tudjuk a fotovoltaikus telepítést, illetve az energiaigény növekedése esetén kapacitást is növelni.
 • A modern kialakítás és a kis méret lehetővé teszi, hogy a készülék gyakorlatilag bármilyen belső térbe beépíthető.


Energiatároló - készletek

Energiatároló ULTRA-5 51.2V 100Ah 100A szolár inverterrel működik - 8000VA és 10000VA modell fotovoltaikus telepítésben. A rendszer praktikus és az elkészített utasítások szerint konfigurálható.
Ezen komponensek együttműködése és egységes rendszerbe integrálása lehetővé teszi a villamos energia hatékony tárolását és felhasználását különböző körülmények között és alkalmazások között.
Az energiatároló és az inverter megfelelő működése kulcsfontosságú a villamos energia hatékony tárolása és felhasználása szempontjából, biztosítva a készülékek megbízható áramellátását, valamint az energiatermelés és -fogyasztás optimális kezelését.

*A SINUS PRO ULTRA 10000VA és 11000VA modellek az ULTRA 5 51.2V 100Ah 100A energiatároló modellhez készültek. Miért? Az akkumulátorba épített ULTRA-5 51.2V 100Ah 100A energiatároló rendszerben lévő BMS rendszert 48VDC tápellátásra tervezték, amit az Ultra 10000VA és 11000VA inverter állít elő.

Mire használhatók a készletben lévő egyes eszközök?

 1. Az energiatároló a felesleges villamos energia tárolására és a felhasználó általi felhasználásra szolgál a legnagyobb fogyasztás időszakában, például reggel és este.
 2. Az invertert elsősorban elektromos áram átalakítására használják. Az egyenáramot (DC) az energiatárolóból váltakozó árammá (AC) alakítja, amely otthoni elektromos készülékek táplálására használható, beleértve: fűtés (központi fűtés kemencék), háztartási gépek (hűtő, mikrohullámú sütő, TV), számítástechnikai berendezések, elektromos szerszámok.
 3. Az inverter képes ellátni az energiatárolási műveletek felügyeleti, vezérlési és felügyeleti funkcióit, mint például: energiaáramlás szabályozása, túltöltés vagy kisütés elleni védelem.

Kinek szól a készletünk?
Készletünk a címzettek széles körének tetszeni fog, akik az energiahatékonyság javítására, a költségek csökkentésére, az energiafüggetlenség növelésére és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére törekszenek:

 1. Lakás- vagy bérháztulajdonosok: Olyan emberek, akiknek otthonuk vagy lakásuk van, és energiatároló rendszert szeretnének telepíteni, hogy csökkentsék villanyszámlájukat, növeljék az energiafüggetlenséget és minimalizálják környezeti hatásukat megújuló energiaforrások használatával.
 2. Vállalkozások és vállalkozások: Olyan vállalkozások, amelyek saját épülettel rendelkeznek, és energiatároló rendszert kívánnak telepíteni, hogy csökkentsék a villamosenergia-költségeket és növeljék az áramellátás megbízhatóságát vészhelyzetekben.
 3. Közintézmények és szervezetek: Iskolák, hivatalok, kórházak és egyéb közintézmények és civil szervezetek, amelyek energiatároló rendszert kívánnak telepíteni a villamosenergia-fogyasztás csökkentése, az üzemeltetési költségek csökkentése és az áramellátás megbízhatóságának növelése érdekében vészhelyzetekben.

Paraméterek

Befoglaló méret 510x475x160
Cella technológia LiFePO4
Feszültség 51,2V
Hatásfok 98
Raktárinformation_mark Külső raktár
Termék kód 6AES510010
Tömeg 50000 g
Wattóra kapacitás 5120 Wh

Vélemények

Ismered, használtad? Írd meg véleményed!

Youtube videók