Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

Szigetüzemű napelemes MPPT rendszer csomag / szett 48V DC 3000W Green Cell Powernest energiatárolóval 6x405W napelem

Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden FOXPOST automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden PACKETA automatába
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett minden PACKETA automatába
Szigetüzemű napelemes MPPT rendszer csomag / szett 48V DC 3000W Green Cell Powernest energiatárolóval 6x405W napelem
RRP: 2.499.990 Ft
1.700.000 Ft (1.338.583 Ft + ÁFA)
Különbség: 799.990 Ft
RRP: 2.499.990 Ft
1.700.000 Ft (1.338.583 Ft + ÁFA)
Különbség: 799.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: NSZ-003
Szigetüzemű napelemes rendszer 48V 3000W + Green Cell PowerNest energiatároló akkumulátorral. Használja a nap energiáját és csökkentse energia költségeit.

Termékleírás és jellemzők

Szigetüzemű napelemes rendszer 48V 3000W Green Cell PowerNest akkumulátorral. Használja a nap energiáját és csökkentse energia költségeit.

Szett elemei:

- 1 db Green Cell 48V 3000W Napelem inverter. Termékleírás: INVSOL04

- 1 db Green Cell PowerNest energiatároló. Termékleírás: PowerNest

- 6 db RISEN 405Wp Fotovoltaikus napelem fekete kerettel. Termékleírás: RISEN

A napelemes rendszer bekötéséhez megfelelő villamossági ismeretek szükségesek. Amennyiben Ön nem rendelkezik a megfelelő ismeretekkel kérem a telepítéshez kérje szakember segítségét. 

Mit kell tudni a szigetüzemű napelemes szettről?

  • A szettben szereplő inverter nem tud a hálózatba visszatermelni, így ha hálózati kapcsolat nem kerül kiépítésre akkor nem szükséges engedélyeztetni a szolgáltatónál. Ennek az inverternek a használata esetén egy részt lekell választani a szolgáltatói hálózatról, amit ez az inverter lát el a napelemekből és az akkuból.
  • Az inverter működéséhez elengedhetetlen akkumulátor (melyet a szett tartalmaz). Az akkumulátor segítségével stabilizálható a rendszer, így ha nincs elegendő napsütés, a fogyasztók akkor is megszakítás nélkül tudnak működni, szolgáltatói áram felhasználása nélkül.
  • Az inverter működéséhez nem szükséges, hogy hálózathoz is csatlakoztatva legyen, bár javasolt. Lehetőség van bypass üzemmódra, azaz ha sem a nap energiából, sem az akkumulátorokból nem nyerhető ki elegendő energia akkor a hálózat segítségével pótolható a szükséges teljesítmény. Ez természetesen kikapcsolható funkció ha nem szeretné egyáltalán használni a hálózatot. (De számos energia használati mód érhető el a beállításokba, viszont a hálózatba sosem termel vissza.)
  • A szett egy rövid akkumulátor kábelt, illetve a napelemekhez fixen csatlakozó kábeleket tartalmazza. Mivel a szükséges kábel hosszok a kiépítés helyétől függnek, ezért ha kábelekre és csatlakozókra is igényt tart, ezekre külön tudunk árajánlatot adni.
  • Az inverter 4000W napelem energiát tud hasznosítani, a fogyasztók felé pedig maximum 3000W-tal terhelhető. Amennyiben több a nap energia mint amit a fogasztók hasznosítani tudnak, ebben az esetben a plusz energia az akkumulátorok töltésére fordítódik (ha szükséges)
  • Az akku pakk mérete 5,1kWh

Kivitelezés / Telepítés

  Profikra bíznád a rendszer telepítését? Cégünk nem csak értékesíti a legmodernebb szigetüzemű napelemes rendszereket, hanem amennyiben szeretnéd, elvégezzük a rendszer kivitelezését is. Szettjeinket az ország egész területére kiszállítjuk, de telepítést jelenleg csak a Dunántúlon tudunk vállalni. Amennyiben telepítéssel együtt szeretnéd a rendszert megrendelni, kérjük kérd egyedi árajánlatunkat! Ha a telepítést más szakemberekkel szeretnéd elvégezni, vásárold meg nyugodtan napelemes rendszerinket webáruházunkban, mi pedig a megadott címre kiszállítjuk. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen kérdés esetén! 

Vélemények

Ismered, használtad? Írd meg véleményed!