Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

PRO és ULTRA laptop aksik

A Green Cell mint gyártó mindig is törekedett a csúcsminőségre. Ennek eredményeképpen megalkották a PRO és ULTRA laptop aksi kategóriákat. Ezek a típusok nagyobb teljesítménnyel és hosszabb üzemidővel rendelkeznek mint társaik.

 

PRO aksik: A nagyobb teljesítmény és hosszabb üzemidőt a Samsung SDI cellák biztosítják ezekben az akkumulátorokban. 

ULTRA aksik: Prémium minőségű Panasonic celláknak köszönhetően akár 2x hosszabb üzemidőt képesek biztosítani ezek az akkumulátorok mint a gyári aksik. Korszerűbb technológiával és továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal rendelkeznek.

A Green Cell PRO és ULTRA laptop akkumulátorok jó választás lehetnek azoknak, akik szeretnék meghosszabbítani a laptopjuk üzemidejét, vagy akik eredeti akkumulátoruk meghibásodott, és megbízhatóbb alternatívát keresnek. Azok a felhasználók, akik sokat utaznak, vagy nem mindig tudnak hozzáférést biztosítani az elektromos hálózathoz, szintén hasznot húzhatnak ezekből az akkumulátorokból. Mindkét termékcsalád tökéletes választás mindenkinek akik szeretik a maximális teljesítményt és ritkán szeretnék tölteni a laptopjukat.

Termékpalettánkat megtalálod a következő link alatt: Laptop akkumulátorok. Amennyiben pedig az akkumulátor választáshoz szeretnél több segítséget kapni, keresd fel egy korábbi bejegyzésünket: Hogyan válasszam ki a nekem megfelelő Laptop akkumulátort?