Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

GreenCell

A Green Cell márka az utóbbi években vált ismertté a hordozható elektronikai eszközök kiegészítőinek és alkatrészeinek világában. Bár a márka nem annyira mondható ismertnek, mint az óriási tech cégek, azonban megbízható, minőségi és megfizethető termékeket kínálnak, így kiváló választás mindazoknak, akik pótalkatrészeket vagy kiegészítőket keresnek laptopjukhoz, okostelefonjukhoz vagy más hordozható eszközükhöz.

A Green Cell termékpalettája rendkívül széles és magába foglalja az akkumulátorokat, töltőket, billentyűzeteket, műszaki eszközök kábeleit és még sok minden mást. Ezen alkatrészek egyik legnagyobb előnye, hogy megoldást kínálnak azoknak a felhasználóknak is, akik nem találnak eredeti alkatrészeket eszközeikhez, vagy egyszerűen nem szeretnének sokat költeni.

A Green Cell-nek az akkumulátorok képezik a legismertebb termékkategóriáját. Sok laptop és okostelefon tulajdonos szembesül azzal a problémával, hogy az eredeti akkumulátorok élettartama idővel csökken. A Green Cell akkumulátorai viszont megfizethető alternatívát kínálnak az eredeti aksikkal szemben. Sok vásárlójuk észrevette, hogy ezek az akkumulátorok megbízható teljesítményt nyújtanak.

Ezen kívül lényeges megjegyezni a Green Cell fenntarthatósági törekvéseit is. A cég büszke arra, hogy termékei környezetbarát anyagokból készülnek és hosszú élettartamúak, így csökkentve az elektronikai hulladékok számát is.

Webáruházunkban forgalmazott GreenCell termékek:

Rendezés:

Green Cell AGM zselés akkumulátor 12V 14Ah

Raktáron
12.890 Ft 10.990 Ft
1.900 Ft
(79)

Green Cell AGM zselés akkumulátor 12V 12Ah

Raktáron
11.490 Ft 9.990 Ft -tól
1.500 Ft
(54)

Green Cell AGM zselés akkumulátor 12V 20Ah

Külső raktáron
15.190 Ft 12.890 Ft
2.300 Ft
(32)

Green Cell Akkumulátor AGM 12V 100Ah

Raktáron
114.890 Ft 55.390 Ft
59.500 Ft
(3)