Barion Pixel

A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információk

Hungarian
English
Romanian
Slovak
Kategóriák / Termékek

EcoFlow

Az EcoFlow céget azzal a céllal hozták létre, hogy hordozható energiamegoldásokat kínáljanak olyan helyzetekben, ahol a hagyományos energiaellátási módszerek nem állnak rendelkezésre. Az innovatív akkumulátoros megoldásaik nem csak kempingezők és kirándulók számára hasznosak, hanem természeti katasztrófák idején vagy fejlődő országok távoli területein is, ahol az energiaellátás sokszor nem megbízható.

Az EcoFlow termékpalettája a DELTA sorozatú hordozható energia tárolóktól kezdve egészen a kisebb, könnyebben szállítható erőforrásokig terjed, amelyek képesek a legtöbb modern eszköz töltésére. Ezek a készülékek általában nagy teljesítményű, kompakt és súlyra nem nehéz akkumulátorokat tartalmaznak, így ideálisak a mindennapi használatra vagy vészhelyzetben.

Számos hordozható energiatároló órákig tart, amíg teljesen feltöltődik, de az EcoFlow modelljei jellemzően képesek ezt rövidebb, akár egy óra alatt megtenni, vagy még rövidebb idő alatt. Ezen kívül az EcoFlow aksikhoz számos különböző csatlakozó és port tartozik, amelyek széles körű kompatibilitást nyújtanak.

A cég filozófiája a fenntarthatóságra és az újításra épül. A hordozható energia tárolók piacának gyorsan növekvő szegmensében az EcoFlow folyamatosan kutat és fejleszt annak érdekében, hogy megfeleljen az ügyfelek változó igényeinek.

Webáruházunkban forgalmazott EcoFlow termékek:

Rendezés:

EcoFlow AC Töltőkábel (EU)

Külső raktáron
12.390 Ft

EcoFlow Napelem Panel Power Station kiegészítő 400W

Külső raktáron
360.900 Ft 330.190 Ft
30.710 Ft

EcoFlow Napelem Panel Power Station kiegészítő 220W

Külső raktáron
189.900 Ft 188.790 Ft
1.110 Ft
(1)